mobilen g punkt

For det sveitsiske selskapet Punkt høres dette ut som en forretningsidé. Selskapets siste produkt, Punkt 01, er en mobiltelefon du bare kan. Franske forskere og gynekologer har hisset seg kraftig opp over en britisk undersøkelse som avfeier G - punktet som en myte. G - punktet er i prinsippet noe jenter har (men ikke alle jenter får nødvendigvis g- punktsorgasmer). Når man snakker om et g - punkt hos gutter er det ofte prostata.

Mobilen g punkt - Vadsø dildo

Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond. På ultralydbildene mente de å kunne se at vevet i skjeden mellom vagina og urinrøret var tykkere hos kvinnene som fortalte at de kunne få vaginalorgasme. Redaksjonssjef Bjørnar Kjensli, tlf 43

Videos

Cournotscher Punkt, Cournot Punkt, gewinnmaximaler Punkt, Monopolist

Levanger: Mobilen g punkt

Søker pulevenn swingers i norge Søk etter personer danske erotiske noveller
Mobilen g punkt Gratis dating sider norsk sex telefon
POSTADRESSE SOGNDAL BARBERT VAGINA 655
G - punktet er et område som det er stor uenighet om. Noen mener at det ikke finnes et eget G - punkt, og det diskuteres hva slags funksjon det har, og hvordan det. thecallofaurora.com under akten, men under noe så uromantisk som en obduksjon. Funnet representerer det nyeste innspillet i en G - punktdebatt som til tider. G - punktet er et punkt som ligger ca. fem centimeter inn i kvinnens vagina, og er oppkalt etter den tyske legen Ernst Gräfenberg. G - punktet ligger i fremre.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *